2017 was een stormachtig jaar voor Renewd, de Nederlandse marktleider van refurbished Apple-producten. De in 2016 ingezette groei heeft zich vorig jaar onverminderd doorgezet. Om onze klanten ook dit jaar optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor. Vanaf heden kunt u ons vinden op Burgemeester Verderlaan 11e in Utrecht.

Renewd, dat naast refurbished iPhones zich ook toelegt op de verkoop van iPads, zag het aantal distributeurs, resellers, retailers en online verkopers van hun producten vorig jaar spectaculair toenemen. De vooruitzichten voor dit jaar zijn onverminderd goed. Om de verwachte groei op te vangen is het aantal medewerkers dit jaar bijna verdubbeld vergeleken met 2017. Eind vorig jaar is deze gevonden en op dit moment is de verhuizing naar het nieuwe pand voltooid.

Nieuw adres:

Renewd
Burgemeester Verderlaan 11e
3544 AD  Utrecht
Telefoon: 030 – 227 01 21

 Over Renewd

Het Nederlandse Renewd verkoopt premium refurbished Apple iPhones en iPads met alleen maar 100% originele Apple-onderdelen onder de merknamen  Renewd en 2ND by Renewd. Iedere toestel wordt voor verkoop individueel gecontroleerd op maar liefst 83 verschillende punten door een extern premium service provider. Hierdoor kan Renewd kwalitatief hoogwaardige toestellen leveren met een prima prijs. Op de duurzame Renewd en 2ND by Renewd iPhones en iPads zit respectievelijk 24 of 12 maanden garantie. Naast Ingram Micro en Copaco in de Benelux heeft Renewd ook distributeurs in de UK, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Roemenië.