Apple levert elk jaar uitstekende telefoons af, maar de iPhones staan ook bekend om hun hoge prijs. Ook oudere toestellen, zoals de iPhone 6S (Plus), iPhone 6 (Plus) en iPhone SE hebben lange tijd een flinke adviesprijs. Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone, maar hoef je niet per se het nieuwste model, dan is een refurbished iPhone de moeite waard. In dit artikel belichten we de voordelen die Renewd iPhones bieden. Renewd is hét premium merk voor refurbished iPhones.

1. Flink goedkoper

Apple houdt geruime tijd vast aan een flinke adviesprijs en verlaagt de prijzen van zijn iPhones maar heel geleidelijk. Het voordeel van Renewd iPhones is dat ze flink goedkoper zijn dan nieuw, terwijl er technisch geen verschil in kwaliteit is. Daarnaast is het zo dat lang niet iedereen het allernieuwste model nodig heeft. Ben je bijvoorbeeld een normale gebruiker en gebruik je je telefoon om te appen, browsen, mailen en de incidentele foto te maken, dan voldoet een iPhone 5s of 6 prima. Haal je die refurbished in huis, dan bespaar je al gauw honderden euro’s op je toestel.

2. Nauwelijks verschil in het uiterlijk

Bovendien zijn er nauwelijks uiterlijke verschillen tussen een Renewd iPhone of nieuwe iPhone. Op eventuele lichte gebruikerssporen na ziet de refurbished iPhone er nog als nieuw uit. Elke Renewd iPhone wordt door een Premium Service Provider gecheckt en – waar nodig – van nieuwe onderdelen voorzien. Een gereviseerde iPhone is dus nauwelijks te onderscheiden van een nieuw exemplaar, maar is wel een stuk goedkoper.

3. Technische controle

Het allerbelangrijkste aan een refurbished iPhone is dat de hardware in orde is. De interne hardware zorgt ervoor dat de telefoon meerdere jaren goed en vloeiend blijft functioneren, zodat je tussentijds niet tegen gekke problemen aanloopt. Renewd onderscheidt zich van andere partijen doordat wij samenwerken met een gecertificeerde Premium Service Provider die het toestel checkt op meer dan 70 punten. Zo weet je zeker dat de iPhone in uitstekende staat verkeert. Dit is ook een belangrijk verschil met tweedehands iPhones, die doorgaans niet door professionals worden gecheckt.

4. Duurzaam en volledige garantie

Verder is het aanschaffen van een door Renewd refurbished iPhone duurzaam, omdat je het toestel een tweede leven geeft en voorkomt dat het bij het elektronische afval terecht komt. Je helpt dus ook het milieu een handje. Tot slot is het goed om te weten dat je met een gereviseerde iPhone niet inlevert op de garantie. Bij een refurbished iPhone van Renewd heb je recht op twee jaar garantie, wat twee keer zo lang is dan de inbegrepen garantie bij een nieuw exemplaar bij Apple zelf.